## Korea International Course on Genebank Management 7 and 9 September 2009 Tentative Programme for Lectures 1 and 2.

Date	Subject	Comment
Monday 7 <sup>th</sup>	2.0,000	
Sept. 09		
1.00 – 1.15PM	Introduction (15 mins)	Ehsan Dulloo
1.15 – 1.30PM	Introduction of problem scenarios (15 mins)	Ehsan Dulloo, Ruaraidh Sackville Hamilton and Alexandra Jorge
1.30 – 2.30PM	3 parallel Crop Working Groups session (Rice, Chickpea and Barley) (60 mins)	Participants will be presented with a problem scenario on their respective crops and are expected to use the knowledge they have gained from the home exercises to find solutions to the problem.
2.30 – 3.30PM	Report back to plenary (60 minseach group 15 mins + 5 mins discussion)	Each group to present their work to the entire group
3.30 – 4.00PM	General discussion to determine gaps in knowledge (30 mins)	To be lead by Resource persons. The aim here is to check if there is any missing information needed by the participants. This can provide inputs for Day2 presentations by Resource persons presentations
Wednesday 9 <sup>th</sup> Sept. 09		
9.00 – 9.30	Introduction to Guidelines on Regeneration (30 mins)	Alexandra Jorge
9.30 – 10.00	Lecture on "Vegetable germplasm regeneration and quality preservation" (30 mins)	Andreas Ebert
10.00 – 10.30	Lecture on "Guidelines for seed regeneration and seed storage of eggplant"(30 mins)	Andreas Ebert
10.30 – 11.00	Lecture on "Guidelines for regeneration of rice" (30 mins)	Ruaraidh Sackville Hamilton
11.00 – 11.30	Discussion (30 mins)	ALL
11.30 – 12.00	Evaluation of session and Crop Genebank Knowledge Base (30 mins)	Alexandra Jorge